Behandelingen

Hoe gaat een magnesium behandeling?

Een magnesium behandeling gaat door middel van een deel pakking en massage .

Ik smeer de huid in met pure magnesium gel, daarna doe ik er folie overheen  en dan komt er een warme deken overheen

De bedoeling is dat de poriën door de warmt open gaan zodat de magnesium door de huid naar binnen trekt, na ongeveer 20 min (ontspannen,  luisteren naar muziek of een gesprekje voeren) haal ik de folie van het lichaam af en masseer de overige magnesium verder de huid in.

Voor nek-, schouder-, rug massage  heb ik aandacht voor de knopen in nek en schouder en de spieren in de rug waar meestal spanning op staat. Ook de onder rug wordt gemasseerd. Na de massage doe ik de folie en de warme deken nog even op de huid.  Zo komt u nog even tot rust en de magnesium doet z’n werk.

Bij een been pakking ga ik hetzelfde te werk , ik smeer de benen in met magnesium , pak ze in folie en doe een elektrische deken om de benen, ook de voeten worden ook goed ingesmeerd en ingepakt.

Met de massage richt ik me op de knopen on de kuiten en de bovenbeen spieren worden lekker los gemasseerd. De voeten masseer ik licht.

Een Lichaam pakking kan ook , daar gebruik ik een infra rood deken voor.

Het hele lichaam wordt ingesmeerd met magnesium gel en dan komt er ook folie en een handdoek overheen en de infra rood deken gaat dicht. Zo ligt u 40 minuten in een warmte van plus/minus 40 graden, deze behandeling is zeer geschikt voor mensen met reuma. Na de 40 minuten wrijf ik de gel over de warme huid en daarna haal ik de gel eraf met een warme doek . Een mooie aanvulling op deze behandeling is een massage . Kijk voor de kosten op: